Werking

Als heerlijk warme kruikzak voor jong en oud:
Het koolzaad voelt heerlijk zacht aan, vormt zich naar het lichaam en behoudt de warmte langdurig.
Geen gedoe met kokend heet water dus ook veel veiliger. Ook voor baby's en kinderen is dit ideaal. Tegen buikkrampjes, ontspannend voor een goede nachtrust of om lekker warm te blijven tijdens een wandeling of tocht in de koude buitenlucht. De kids-versie is al voorzien van een losse hoes in verband met de hygiëne. Voor de andere versie zijn er ook losse hoezen beschikbaar, deze zijn apart te bestellen in de shop. 
Wanneer u de bijgeleverde gebruiksaanwijzing volgt is de SoulSeeds veilig in gebruik voor jong en oud. Bij suiker- en nierpatiënten, zuigelingen en ouderen is altijd extra waakzaamheid geboden. Bij hen moet extra goed worden opgelet dat de SoulSeeds niet te warm is, uit voorzorg voor de vaak gevoelige huid en het vertraagd genezen van eventuele wondjes.

 Ideaal ter ontspanning, bij verlichting van lichaamspijnen, en bij herstel van blessures of operatie.
Warm & koud te gebruiken:

De SoulSeeds biedt, naast de heerlijk ontspannende werking, ook verlichting bij spierpijn, blokkades, kou, nek- en rugpijn, buikpijn, menstruatiepijn en verdriet. Warmte is erg goed voor de spieren, vastzittende spieren en gewrichten zullen zich weer ontspannen en de pijn zal verminderen of zelfs verdwijnen. 
Om zwellingen tegen te gaan bij verrekkingen, verstuikingen, of na een operatie, kan de SoulSeeds als koudcompres gebruikt worden. Het extra voordeel van de SoulSeeds, ten opzichte van gel-coldpacks, is dat deze flexibel blijft en goed op en om de plek van de blessure kan worden gevormd.  Daarbij is de kou niet "bijtend", in tegenstelling tot de coldpacks. 
Na een operatie is het handig gebleken 2 SoulSeeds ter beschikking te hebben zodat er constant 1 gekoeld is (zie gebruiksaanwijzing hieronder) en er gewisseld kan worden. 
SoulSeeds wordt o.a. aanbevolen door fysiotherapeuten, massage- en energetisch therapeuten.


Gebruik

Verwarmen in de magnetron:

Leg de zak nooit op een metalen rooster in de magnetron;

Zorg ervoor dat de magnetron vrij is van etensresten;

3 minuten verwarmen op maximaal 700 watt;

Opschudden voordat je de SoulSeeds in de magnetron legt, zodat het koolzaad gelijkmatig opgewarmd kan worden;

Controleer altijd even of de hitte gelijkmatig is nadat je de zak verwarmt hebt;

Wanneer je geen draaiplateau hebt in je magnetron dan is het aan te raden om de zak ook tussendoor om te draaien/op te schudden, om een gelijkmatige opwarming te waarborgen.

Af en toe de stof besproeien met een plantenspuit voordat je het opwarmt, is bevorderlijk voor de levensduur van de SoulSeeds;

Laat de zak altijd afkoelen voordat je deze opnieuw wilt verwarmen en pas de verwarmingstijd aan. Controleer stapsgewijs of  het de gewenste warmte bereikt heeft.

Koelen:

Leg het minimaal 4 a 5 uur, in een plastic zak, in de vriezer. Heerlijk koel op een warme dag, bij koorts, maar bijvoorbeeld ook na een operatie of verstuiking (om zwelling tegen te gaan).

**Niet geschikt voor kinderen onder drie jaar zonder toezicht,
dit in verband met kleine delen.**

Veel plezier met je eigen SoulSeeds!!

© 2018 - 2023 SoulSeeds | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel