Navigatie

Privacy verklaring Soul-Seeds 

13 november  2018

Je privacy is voor Soul-Seeds van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel www.Soul-Seeds.nl allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Soul-Seeds.

Afhandelen bestelling         
Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling te laten bezorgen

Hiervoor gebruiken wij je geboortedatum, naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie tot je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Gegevens die je op onze website invult tijdens het plaatsen van een order worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL verbinding.

Je betaling wordt verwerkt door Klarna, een partner van mijnwebwinkel.

Door middel van een API-koppeling wordt je betaling verwerkt. Dit betekend dat het een automatisch proces is. Je gegevens worden hier op dezelfde strenge manier beveiligd als hierboven omschreven. Klarna biedt meerdere betalingsmogelijkheden aan. Hiervoor maken zij gebruik van geautomatiseerde besluitvorming. Om de mogelijkheid tot achteraf betalen mogelijk te maken kan het zijn dat Klarna gegevens van u bewaart en verzamelt. Voor meer informatie betreffende de privacyverklaring van Klarna, kijk op https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/nl_nl/privacy

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die je hierboven genoemde persoonsgegevens kunnen ontvangen.

  • Ons postbedrijf My Parcel

Wij hebben een verwerkersovereenkomst met My Parcel gesloten

Je gegevens worden na het afronden van je bestelling niet meer gebruikt m.u.v. administratieve doeleinden die nodig zijn voor de bedrijfsvoering.  Je gegevens worden door ons nooit verkocht aan derden. Je gegevens zijn niet toegankelijk voor derden, tenzij dit nodig is voor mijn bedrijfsvoering. Daarom worden je gegevens doorgestuurd naar de volgende partij:

  • Van der Woude AC. Dit is een boekhouder-/accountantkantoor en hierdoor blijft de administratie op orde. Jouw naam, adres, e-mailadres en details m.b.t. je bestelling worden gedeeld. Deze gegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Wij hebben een ververkersovereenkomst met van der Woude AC gesloten.

Contactformulier

Met de chatfunctie op onze website kun je ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres als jij deze invoert en het ip-adres wordt gebruikt. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.

Reclame
Wij willen jou graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten.

Dit doen wij:

  • via social media

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Je kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken.

Locatiegegevens
Soms is het nodig voor onze webwinkel www.Soul-Seeds.nl om te achterhalen op welke plek je bent. We vragen dan apart of we dit mogen weten en alleen als je dan toestemming geeft, krijgen wij deze informatie.

Voor deze dienst gebruiken wij de navigatie- en locatiesoftware op je telefoon, tablet of computer. Wij hebben geen controle over wat de makers van deze software (zoals Google Maps) daarmee doen. Lees dus altijd ook hun privacyverklaringen.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.
 

Cookies
Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt.

Wanneer je onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies.

Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan niet goed meer.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Soul-Seeds
Marsplantsoen 1
7521 WG Enschede
info@soul-seeds.nl
06-10913491

© 2018 - 2019 SoulSeeds | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel